Advies

’t Buitenhuys kiest net als u voor kwaliteit en authenticiteit; dé voorwaarden om tot een buitenverblijf een stijlvolle, karakteristieke én natuurlijke uitstraling te komen.
Een boeiend traject dat begint met ‘een eerste gesprek’ waarin we uw wensen en situatie goed in ons opnemen. Op basis daarvan komen we met een passend ontwerp dat we aan u voorleggen en uitgebreid met u bespreken. Na goedkeuring gaan we aan de slag. Om vervolgens samen met u te genieten van het eindresultaat.
In het adviesgesprek komt allereerst de vormgeving aan de orde. Deze is veelal afhankelijk van de omgeving en de plaats waar een buitenverblijf moet komen. Daarbij geven wij u advies over diverse regelgevingen en vergunningen.

Als vormgeving en plaats bepaald zijn, komt de aankleding aan de orde. Wij adviseren u hierbij over verschillende materialen en denken met u mee bij het maken van een keuze met betrekking tot gevelbekleding, houtconstructies en details. Omdat ’t Buitenhuys over een grote diversiteit aan materialen beschikt, is een prachtig eindresultaat gegarandeerd.

Tenslotte bespreken we met u onze werkwijze en het bouwtraject, zodat u uw ‘buitengebouwwens’ zorgeloos werkelijkheid ziet worden.

Afspraak maken